Augustifesten

Igår åkte Alex och jag in till stan och gick lite på augustifesten sen åkte jag hem. Mamma och Jag gick ut i skogen med hundarna och plockade svmap, vi hittade litegrann. Sen på kvällen åkte jag in med Mamma och Mats till stan men jag var igentligen jätte trött och borde ha stannat hemma.. så klart eftersom man gick med fula kläder och inget smink ska man träffa massa folk man känner..fast vad förväntar man sig när det är augustifesten liksom?

När vi kom hem somnade jag direkt.Torsdag 19 Augusti

Idag sov jag ut, vaknade runt klockan 11. Sen åkte jag ner till stan och träffade Alexander sen gick vi runt lite på stan det är lite stånd och sånt i Linköping nu. Sen började det regna så vi åkte hem och beställde panpizza. Sen har vi inte gjort mycket mer ;) kollat lite på film och tagit det lugnt. När jag var på väg in till stan förut ringde Janne och frågade om jag kunde jobba eftermiddag i morgon. Skönt när det bara är en dag sådär.. fast sen ska jag jobba hela nästa vecka också förutom måndag för då ska jag till tandläkaren ÄNTLIGEN :D:D Hoppas att dom drar ut alla tänder och fixar nu direkt! Fast det tror jag dock inte :/ dom kommer nog bara göra avgjutning.

Hade kul på Liseberg

Jag hade jätte kul på Liseberg igår :) Vi fick Amelia att åka Balder i alla fall ;) Pappa vann ett stort rosa lejon till mig :D jag blev glad. Pappa hade versta turen han vann en STOR chokladkaka och två lejon. Vi åkte hem på kvällen, väldigt skönt att komma hem och lägga sig i sin egna säng efter att sprungit omkring en hel dag på Liseberg

Oskar Linnros

Allra Bästa!


SNYGGA!


Jag har hittat mina dröm skor! EXAKT sånna här skulle jag vilja ha i vinter varma och sköna.


Liseberg igen :)

Imorgon ska ja jobba från klockan 06:00 - 14:00 sen ska jag nog sova tidigt eftersom att vi ska åka till Liseberg IGEN på onsdag :D fast denna gång åker Alex och Jag med min pappa, Pia och Amelia. Vi ska åka ner till resecentrum eftersom pappa inte hittar till Alex. Det ska bli kul, väldigt kul att Amelia aldrig har åkt Balder och alla de roliga :)

Länge sen jag skrev!

I fredags jobbade jag från 14:00 - 22:00 det gick väl rätt bra sen åkte jag hem till Alex. Vi kollade på tv och tog det lugnt. I Lördags hade vi en liten städ och tvätt dag. På kvällen träffade jag Jonna och Sara, vi gick till keep it loud festivalen i Linköping. Vi såg bara på Oskar Linnros...Jonna och Sara kunde typ alla låtar utantill hahaha jag har missat honom helt. Sen åkte jag hem till Alex. I Söndags tittade jag på true blood hela förmiddagen och sen hade Alex fixat ett spel till mig som var jätte kul xD

Idag har jag jobbat från 06:00 - 14:00. Idag har varit den bästa dagen för jag har inte tänkt på tiden någonting och dagen har gått VÄLDIGT fort. Det kanske finns en fördel med att jobba med Emil trotts allt ;) hihi naaaw skämtade han är kul.


Beställt från H&M


Igår beställde jag lite saker från H&M.


Min student

Bättre sent än aldrig..idag fick jag bilderna från min student som pappa tog med sin systemkamera.


jobb...jobb..jobb.

Idag har jag jobbat från klockan 14:00 - 22:06 det gick inte så bra idag eftersom maskinerna stannade hela tiden pga trayen men men... efter jobbet fick jag springa till bussen hann precis med den. När jag kom hem hade Alex gjort mat :) Gulligt. Efter maten städade jag och fixade bland skorna m.m nu är det fint. Nu tänkte jag färga ögonbrynen och sen ta en dusch. Jobbar i morgon samma tid.

Jag tänkte börja kolla efter bra ställen där man kan ta körkort. Får se vart det blir hm...

Testar att mobilblogga

Jag tror att jag har löst hur man bloggar från min iphone nu. Om det här syns då har jag löst det och kommer där efter att kunna blogga här ifrån och då kommer det nog bli mer uppdateringar.Jag försöker fixa så att jag kan lägga upp bilder men vet inte hur man gör... Får klura lite på det. Nu ska jag äta frukost. Puss

Bilder på mina nya skor

Såhär ser mina nya skor ut. Jag tänkte dock byta de bruna om de finns kvar i den ljusare färgen.


Nya skor

Idag åkte jag in till stan nästan direkt när jag hade vaknat. Jag gick till skopunkten för att köpa skorna som jag ville ha. Dom fanns dock inte i min storlek :/ men jag bad dom att ringa till skopunkten i Tornby och där fanns dom i storlek 37 så jag åkte dit lite fort och köpte dom. Jag fick även med mig ett till par skor. Ett par bruna boots typ. Köpte dom i storlek 37 så att jag ska kunna ha tjocka varma strumpor i dom. Sen åkte jag hem till Alex och vilade eftersom att jag ska jobba hela natten igen..hoppas INTE att vi måste diska inatt bara!! hoppas hoppas. Inatt ska jag jobba med Kim (min bror). Jag längtar redan tills jag får krypa ner i sängen när jag kommer hem efter en lång natts jobb. Förstå att jag är trött efter att vara vaken från klockan 12 till 7 på morgonen.

Vill ha dom

Förr hösten/vintern ville jag ha ett par skor, jag visste nästan i detalj hur jag ville att de skulle se ut. Nu har jag hittat ett par skor som ser relativt likt det jag föreställt mig. Vill ha dom!


Min nya datorSåhär ser min nya dator ut. Jag är riktigt nöjd, den är liten 11,6 men det är ändå inte för litet. Den är också väldigt bra och den var inte så farligt dyr heller :)


RSS 2.0