Sista Juli

Idag har jag jobbat från klockan 09:00 - 13:18. Jag kom 3 timmar försent eftersom att det inte gick några bussar förens 07:50. Men det var ju tur att jag var helt själv på vita. Jag hade en riktigt slapp dag på jobbet idag, gick bara och städade lite och fixade eftersom att det inte var någon produktkörning. Men imorgon kommer det inte vara lika skön dag eftersom att jag kommer jobba i 12 timmar, men det är sista dagen sen är jag ledig i 2 dagar entligen. Jag har jobbat från måndags fram tills imorgon, 7 dagar i sträck är lite jobbigt måste erkännas. När jag kom hem från jobbet sov jag lite så jag antar att jag kommer ha svårt att somna inatt. Sen gjorde vi lite mat, grillad ryggbiff, sallad och broccoli.


REA


Jobbat och Fyndat!

Idag har jag jobbat och det kändes som om att tiden gick jätte fort. Efter jobbet gick jag en snabbis på stan.. jag hittade massor med fina saker. Jag köpte 2 kavaj liknande saker fast dom är tunnare, 2 legging och en leopard tunika eller vad det är för något ;) dåligt på sånt här..haha. Allt gick på 245 kr det är mindre än vad en utav de kavaj liknande sakerna kostade igentligen. Jag är nöjd. Visar bilder senare, dock är det inte så bra bilder eftersom de är tagna med mobilen.

Glad idag :)

Idag är jag GLAD! Jag hittade en cykel som någon hade slängt..så tänkte fixa iordning den lite så den blir fin :) Sen hade jag en bra dag på jobbet. När jag kom hem kom min dator och jag är nöjd! Ska visa bild på den senare tänkte jag. Snart ska jag få äta mat vilket kommer bli jätte gott. Ska skriva om mitt inlägg om dieten eftersom det inte finns kvar.

Nu är jag så himla hungrig så jag tänkte gå och äta min mat, om man ens kan kalla det för mat. Min middag består utav 2dl yoghurt, en skinkbit + en frukt.

Den andra bloggen fungerar EJ.

Det verkar inte som om att den andra bloggen fungerar! Jag måste vara kvar här eller byta till en ny blogg... vet ej hur jag gör:/ Jag är jätte trött på att heta WEBBLOGG.se det är de fulaste..vill hela något enkelt som är lätt att komma ihåg och går fort att skriva typ max 5 bokstäver. Men så ni vet är jag tillbaka här nu! haha

Ny blogg

Nu har jag flyttat min blogg. Jag finns på adressen emma.4w.se.

flyttar snart bloggen

Jag tänkte flytta min blogg till något annat ställe så att jag kan få mycket finare design. Jag tycker att det är mycket roligare att blogga när man har en fin design. Jag tänkte använda mig utav wordpress, det verkar väldigt enkelt när Alex visar hur man gör osv.

just nu har det inte blivit mycket bloggande därför att jag jobbar mycket och för att jag inte har någon dator att blogga ifrån mer än Alex datorer och det är inte lika kul för vill inte spara massa bilder på hans datorer. När jag får min lön nu ska jag köpa mig en ny bärbar dator då kommer jag lägga upp mycket bilder och osv :)

dermal anchor

Jag funderar väldigt starkt på att göra dermal anchor. Jag tycker att det är snyggt och det är lite coolt att det bara sitter ett smycke driekt på huden. Alex och jag ska gå till ett ställe här i Linköping på Måndag, tänkte kolla lite med dom hur de gör osv.
 
bilder lånade från google.se


Liseberg :)

I Måndags och Tisdags var Alexander och jag på Liseberg, första dagen var riktigt bra fint väder + att vi inte stod mer än 20 minuter i någon köö!! riktigt NICE. På kvällen träffade vi Ludde och vi gick och åt på någon restaurang. På Tisdagen var det mycket mer folk så vi tog bara en rundtur i alla de roligaste karusellerna sen åkte vi hemmåt.

På Onsdagen var vi och badade och sen började jag jobba klockan 22 - 6.

Idag, alltså torsdag har vi varit och badad i Motala sen åkte vi hem och slappade för jag börjar jobba klockan 22. Jag känner inte för att jobba idag! jag öär jätte trött. Tänkte gå och vila en stund nu innan jag börjar jobbet.

KRAM KRAM


Lära mig sticka.

Jag sitter just nu och försöker lära mig att sticka! Jag har hittat en hemsida som förklarar hur man ska gå till väga..vi får se hur det går med andra ord. Jag vill lära mig att sticka stora mysiga stickade tröjor :) jag älskar sådana.


Dålig uppdatering

Jag är jätte dålig på att uppdatera!! Jag jobbar i stort sett varje dag och jag är väldigt trött så har inte blivit av.. jag är också så himla trött på min fula design så att jag tappar lusten att blogga, jag hinner inte heller göra om designen. Jag har jobbat från måndags 06:00-14:06 och ska jobbat fram till söndag samma tid varje dag, det här är nog det jobbigaste passet någonsin...är så TRÖTT. Imorgon får vi bil och då ska vi åka till netonnet och titta på en bärbar dator som jag vill ha sen ska vi hem till mig :) jag har lite hemlängtan faktiskt :D HAHA jag är hemma kär..tror aldrig att jag kommer kunna flytta till en lägenhet. Jag har inte bott i lägenhet sen jag var cirka 8-9 år.

RSS 2.0