Bokat tid för klippning

Igår bokade Jonna och Jag klipp tid! Så på tisdag blir det kort hår. Jag tänkte ha ungefär som på bilden nedan, men får se om det blir så eller inte... brukar ju vara så omständig.

  


KÖRKORT :D

Yeeeeeeeey :D:D Idag fick jag mitt körkort :D Är hur glad som helst fast jag tror inte ens att jag har fattat att jag har körkort ännu :o känns helt overkligt. Nu är det bara att börja kolla efter en bil som jag vill ha :) underbart.


Under pressure!

Nu har jag bara uppköringen kvar sen har jag mitt efterlängtade körkort x) Hoppas bara att jag klarar den!
Just nu sitter jag och väntar på att Jakob ska sluta sitt arbete så att vi kan umgås (: Det är dock as mycket regn ute så blir nog bara att vara inne och kolla på film. Men jag hoppas att det är finare ikväll så att vi kan gå och kolla på fyverkerierna :)

JUSTÄÄÄ i helgen när Jonna och jag gick till krogen så var jag helt säker på att jag såg ett ufo :O Såg ut som början på ett fyverkeri men att den aldrig sprängdes utan bara försvann in bland molnen! Jag blev rädd då..
För övrigt hade vi kul ute på krogen i lördags :) Var någon kille som bjöd mig på cider och sen köpte öl till mig?:s tackade nej för man vet ju aldrig med killar vad dom lägger i glasen!
Vill ju inte att det ska sluta som i Linköping x) höhö.

Nu i veckan har jag i stort sett bara jobbat! Träffat jakob lite och igår käkade jonna och jag på stan och satt och snacka i två timmar.

RSS 2.0