Ikea med Jonna

Idag har jag varit på Ikea med Jonna (: Fast vi kände oss inte så jätte välkomna eftersom Svängdörren sluta fungera så vi fick stå still. Sen hinner vi bara till rulltrappan så stannar den också! Väldigt lyckat. Sen gick vi lite på Ikano. Hittade två stickade tröjor på Carlings, dom kostade egentligen 499:- styck men fick båda för 200kr! as nice. Sedan åkte jag med Mor in till stan och handlade, jobbigt att handla med Mamma och Mats! Kanske var sista gången. ;) haha

Nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Jag måste vända tillbaka dygnen så jag kommer upp vid 4 på lördag xD ska bli en upplevelse ! USCH kommer säkerligen vara helt DÖD.

puss och kram

Ont i kroppen

Jahopp! Nu har jag jobbat eftermiddag i 2 dagar. Idag var den värsta dagen på LÄNGE! JAG HAR SÅ ONT I MIN KROPP. Skönt att jag inte ska jobba på några dagar nu. När jag får min lön ska jag ringa till körskolan och boka massa körlektioner igen, börja om från början... fast det känns skönt! Jag hoppas verkligen att det ska gå bra den här gången fast jag är lite rädd och känner lite ångest för att börja igen tack vare en viss person.

Imorgon ska Jonna och jag träna och simma. Sen på kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Får se vad som händer och sker. Jag är sugen att gå på stan, länge sen sist. Jag måste fixa med lite saker till mötet som jag ska ha med arbetsförmedlingen den 25:e. Nej usch jag måste sova nu och dessutom har jag inget vettigt att skriva.

Puss & Kram

Tragus piercingJag funderar på att pierca mig i "öronflärpen". Det är riktigt snyggt med både en ring och någon liten pärla. Men nu är bara frågan om jag vågar! Det ska göra skit ont har jag hört. Ska nog gå till någon som gör det och fråga lite om det, jag vill ju tillexempel kunna ligga på mitt öra utan att få skit ont och vill kunna ha headset. Sen är det ju så fult om man ser baksidan utav staven för mycket. Måste kollas upp!

STÄDA?

Om det är någon som borde städa ikväll så är det jag! TJENA vad stökigt det är i mitt rum just nu. Jag skyller på att jag tagit hem massa saker från Alex.


Jag måste rensa bort massa skit som jag inte vill ha och så vill jag köpa någon tvbänk och köpa större säng. Och kasta ut soffan och det svarta bordet. Och köpa ett sminkbord kanske sen skulle jag vara nöjd :D


Väntar på disken!

Sitter på jobbet och väntar på att maskindisken ska bli klar sen ska jag gå ner och diska maskinerna och städa. Kommer nog inte vara kvar till klockan 6 idag för allt är nog klart innan dess. Sen blir det att åka hem och sova. Har med mig mina saker från Alexander. Han är snäll och skjutsar hem mig sen efter att jag slutat. GULD!! Senare i kväll blir det som sagt förfest hos Jonna sen kanske jag följer med ut. Men nu måste jag ner och städa. Puss och Kram

Jobbar natt

Jag jobbar natt och har för tillfället rast. Jag har jobbat natt hela veckan började med ett tolvtimmars pass i söndags. Jag börjar bli lite trött i mina axlar men det är bara en natt kvar nu vilket är jätte skönt:) På lördag har Jonna inflyttnings fest sen kanske det blir krogen får se hur det blir ska nog köpa dricka idag i vilket fall så jag har ifall det blir utgång. Det blev ingen bra start för mig och PULS sist! Det var den sämsta kvällen någonsin och jag ber om ursäkt ifall jag var otrevlig mot någon. Jag är lite ledsen över att jag inte kommer in på Hugos längre:( Nehe om man kanske skulle gå ner till "gruvan" och fortsätta arbeta! Jonna och Jag har massor med saker som vi ska fixa så vi måste ses snart och ta itu med allt :D

Arbetsförmedlingen och stan!

Igår åkte jag in till stan och träffade Jonna och Sofie. Vi gick till arbetsförmedlingen och jag måste tydligen skriva in mig i Söderköping bara för att jag är skriven där. Efter arbetsförmedlingen gick vi och åt buffé, kommer inte ihåg vad stället heter men det är typ Thaimat, väldigt gott! Vi satt där jätte länge och bara snackade massa skit och sen kollade vi lite på kläder hittade faktiskt ett linne på monki, det är typ andra gången jag har köpt något där inne. Sen tog jag 19:11 bussen hem och då var jag jätte slö så jag låg bara framför tv:n och sen gick jag upp och la mig.


Sömnlös

Just nu ligger jag i sängen och kan inte sova! Jag kan inte slappna av och jag vet exakt vad det beror på men jag kan ändå inte göra något åt saken. Igår och iförrgår har jag bara tagit det lugnt. På nyår var jag hos en kille som hade några vänner hemma hos sig. Vi såg på hockey och tittade på fyverkerierna vid tolvslaget. Ett riktigt skönt nyår som man inte blev besviken på :) Det var faktiskt skönt att bara vara några stycken och inte vara på någon äcklig fjortisfest eller liknande. Kanske lägger upp lite bilder senare om jag orkar. Senare idag ska jag träffa Jonna sen ska vi till arbetsförmedlingen. Jag tänkte skriva in mig här i Norrköping istället. Jag vill ha jobb i Norrköping istället! Jag tycker seriöst att det är jobbigt att behöva åka enda till Linköping för att jobba. Men nu ska jag försöka sova! Om inte det går då får jag väl fortsätta att städa på rummet.

RSS 2.0