REA

Blää jag hatar rea! Jag hör köpt så mycket nu så jag spyr på mig själv! Idag köpte jag ett par skor och en kavaj liknande sak på monki som jag har kollat på jätte länge men aldrig köpt men idag så var det rea och då passade jag på. Sen köpte jag armband och några piller som Jonna tipsade om. För övrigt så har jag varit på sjukan idag och tagit blodprov. Aj aj aj vaf ont jag har i min arm nu! Vad fan gjorde hon för fel egentligen? Min ådra är jätte blå och jätte stor. Efter stan gick Jonna och jag o käka på thai.

Tiger Lou - You can't say no to me


20.21.22.23.24.25 Juni

Den här veckan har jag jobbat förmiddag och därför sovit hemma hos far just därför har det inte blivit så mycket uppdatering för det är inget kul att skriva ifrån mobilen när man inte kan lägga upp bilder :s
I måndags och tisdags var jag med J eftersom han åkte till USA i onsdags. Onsdags låg jag mest och sov eftersom det inte blev så mycket sömn de två tidigare nätterna. I torsdags var det sista jobb dagen JÄTTE SKÖNT! Pappa fyllde lite äldre i torsdags också GRATTIS FADER :) <3
På Midsommar blev det lugnt, Björn, Frida och Erik var här och käka. Sen skulle jag ha träffat Jonna men alla matställen var stängda så vi struntade i det. Så jag satt hemma med dessa halv fulla människor istället x)

Idag ska jag ta det lugnt och sova ut tills imorgon för då jobbar jag 06:00 - 18:00 :O puuuuh inte kul med 12 timmars pass. Nu tänkte jag försöka sova vidare!

PÖSS OCH KRAAM


sleep in silence

Herregud vad veckorna går fort, alldeles för FORT! Och nu kommer frågan vad har jag ens gjort i veckan?
I tisdags var jag i Globen på Linkin Park med Jonna :) RIKTIGT NICE! I onsdags hade jag körlektion och träffade J. I torsdags var jag med och firade Js bror som hade fyllt och tog studenten :D sen gick vi till en kille som heter Albin som hade något riktigt stort studentfirande och sen någon fest i Skärblacka som vi sedan ångrade att vi åkte till :o Vi var även tvugna att sova över där i en husvagn. När vi blev väckta kvart i åtta på morgonen för att bege oss till första morgonbussen spö regnade det! Jag hade/har även jätte ömma skoskav som inte blev bättre av blöta skor utan strumpor. Sen åkte vi hem till Js föräldrar och såg på film och sov lite till och från. På kvällen skjutsade han hem mig, för jag skulle gå upp klockan sex i morse för jag skulle på truckutbildning på jobbet. Slutade runt klockan två och då åkte jag hem och nu ligger jag i sängen och tänkte snart börja plugga lite teori för jag ligger efter litegrann :s

Did i say too much?


Did I say too much? did I say enough?

Lite av min vecka..

Söndag: Vaknade halv ett. Åkte då hem till Söderköping. Har inte gjort så mycket idag. Pratade med Jonna i telefon och planerade om tisdag då vi ska på Linkin park i Globen. Nu har jag så tråkigt så jag kan döö!

Lördag: Träffade J, vi kollade på en film. Sedan kom Isak och berättade hur filmen skulle sluta! :O haha Sen berättade J att han trodde att han hade cancer så Isak tvingade med oss till sjukhuset.
Dom trodde inte att de var cancer som tur var! puuuh!* Så vi åkte hem till J igen. Kollade på någon sjuk film? Den verkade handla om "oss" xD haha Sedan hände lite saker som inte bör nämnas här, lite tråkigheter. Jag gick sen hem till pappa och sov.

Fredag: Jobbade natt.

Torsdag: Jobbade natt.

Onsdag: Träffade J, vi badade i sörsjön. Sedan åkte vi och köpte mat sen var vi hemma hos honom och tog det lugnt.

Boring room

I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around

HOME


Why don't you get a job?

Igår låg jag och sov ganska stor del utav dagen men på eftermiddagen var jag snäll och hjälpte mamma och mats med att sälja korv m.m på kråkvilan. Det var sjukt mycket folk och de åt sjukt mycket KORV :o När vi skulle åka hem gick mammas bil sönder? Försökte få igång den i ungefär en timme. Gick inte så fick ställa den där och åka med Mats bil hem. Sov ganska direkt när jag kom hem för jag var trött.

Idag kom Alex hit en sväng på morgonen vi skrev kontrakt och sen åkte han. Satt sedan lite i solen och pluggade teori. Sen på kvällen åkte jag in till stan och gick på bio med Jonniie :D vi såg baksmällan ll, tycker dock att ettan var bättre.

Nu sitter jag och lägger in musik i mobilen.. vill ha lite ny musik.RSS 2.0