LACK AsS

Alltså min blogg är så sjukt seg! om man lägger upp ett nytt inlägg så kommer det inte upp för ens jätte lång tid efter :o får damp. Har lust att skapa en ny eller bara ta bort bloggen!. jävla besvär.


körlektion och au pair möte

Idag hade jag körlektion 13:25 efter den träffade jag Jonna sen gick vi lite på stan, köpte en lång kvart klänning. Sen gick vi och käka på den där jävla snäckan som Jonna har förälskat sig i och vill käka på x) haha Sen gick vi till grand hotell, var något möte om au pair.. lät ganska intressant faktiskt men vet inte riktigt om det är min grej asså :o Sen åkte jag hem och nu ska jag väl läsa lite teori tänkte jag sen sova.

Morgondagens planer!

Idag har jag jobbat till två sen träffade jag Jonna på stan. Sen åkte jag hem, var duktig för jag tog en promenad.. Nu ligger jag i sängen och försöker hitta en ny header till min blogg, det går dock mindre bra. Ska snart sova tänkte jag. Imorgon ska jag till körskolan och sen ska jag träffa Jonna för vi ska på någon grej på grand hotell. Sen ska jag nog åka hem och plugga teori :o måste komma igång med det någon gång nu!.


Mama help me I've been cursed

Jag har för lite tid över känner jag... eller så har jag kanske bara tröttnat på att blogga och skaffat mig ett liv istället? x) hihi

Förra veckan hade jag mycket för mig. Jag hade körlektioner, riskettan, bio med Alex, träffade Jonna, träffade J och träffade Madelene. Så blev som sagt inte så mycket tid över att blogga. Jag har dessutom varit ganska frustrerad, alltså det är någon som kan läsa mina sms :o sjukt obehagligt. Funderar på om man kan på något sätt läsa andras sms? detta är helt sjukt för mig! HUR kan man vara så desperat och psyko så att man har mage att läsa andras sms.. jag skulle aldrig göra så. Dessutom känner jag just nu att jag knappt kan lita på någon... finns undantag men dom är fan inte många alltså. Hur kan man ljuga någon rakt upp i ansiktet? Verkar som att jag får turen att bara träffa falska människor. Jag undrar vad jag gjort för att förtjäna det här... Okej, jag kanske inte har varit världens underbarn men det kanske är för att jag är för ärlig så att andra framstår som falska för mig. Jag vill i alla fall inte ha med falska människor att göra så jag sollar bort de människorna från mitt liv nu.


Fuck this hurts, I won't lie
Doesn't matter how hard I try

Half the words don't mean a thing
And I know that I wont be satisfied

So why try ignoring him
Make it a dirt dance floor again

Say your prayers and stomp it out
When they bring that chorus in


This time I'm really hooked

Nej nu är det verkligen dags att sova. Hoppas ingen har märkt av att det var fredag den 13:e ;) Godnatt!!


How come you taste so good?
This time I'm really hooked

Something sweet and something strong
Seems like love no longer can turn me on
Like boy need girl and girl need boy
Got a nasty habit called rock'n'roll


Foster the People - Pumped up kicks


Var hos J igår och då spelade han den här låten och jag kan inte sluta lyssna på den nu. Tycker att den är bra!


Fredag den 13:e

Idag skulle jag till körskolan egentligen men jag var uppe sent igår och har inte fått sova ut på flera dagar så jag struntade i körskolan och sov i stället ;) Åkte in till stan och träffade Jonna vid tolv. Vi gick på stan och käkade. Åkte sedan hem till henne sen skjutsade hon hem mig (: Jag köpte lite smått skit på stan. Har lagt in massor med ny musik på min mobil nu och är allmänt jätte trött och funderar ärlig på att gå och sova nu... Det har varit så otroligt skönt att bara legat hemma och glott kväll. Robert ringde och fråga om jag ville följa med för de hade hyrt något hus i kolmården? där de skulle grilla, festa och jag skulle ha ägt en kompis till honom i tvspel ;) men jag kände inte för inpuls idag plus att jag ska ut imorgon xD

Fleet Foxes - Mykonos


So insecure

Alltså det här är bland det sjukaste jag varit med om! Förstår inte riktigt hur folk tänker? Hmm, och när man inte trodde att det kunde bli värre blev det helt plötsligt det. Jag har redan varit rädd för att skriva sms och sånt men nu kommer jag ALDRIG mer skriva privata saker i sms efter som folk verkar kunna få tag på det hur som helst. Vore inte konstigt om man led utav förföljemani..människor kan vara bra jävla creepy ibland. Man kan knappt lite på någon nu för tiden.


Without a sense of confidence I’m convinced that there’s just too much pressure to take
I've felt this way before
So insecure

 Seg vecka...

Hallu
Jag har varit ganska upptagen den här veckan. Jag har jobbat mån-fre 06:00 - 14:00. Sen har jag sovit hos pappa. I går var jag ute på krogen med Jonna, känns som att det var jätte länge sen vi var ute :o Vi hade kul iaf :D Jag har saknat krogen litegrann.. har typ alltid kul ute med Jonna :)

Idag har jag varit lite bakis och suttit i solen och läst. Känns otroligt skönt att bara ligga hemma och ta det lugnt.


RSS 2.0