We danced til the sun came up

Idag har jag varit på rusta och kollat efter en resväska men jag insåg att den jag har inte är så tokig ändå. Sen gick jag tilll lager 157 och, där hittade jag två tröjor. Sedan åkte jag hem och kollade lite på true blood och tog det lugnt :) Har inget att skriva... så jag lägger upp en bra låt istället som får mig att tänka på sommaren :) Låten får mig att tänka på i somras när Jonna och Jag åkte till Stockholm och vi hittade sprit på vårt hotellrum och fick för oss att dra till krogen. Så vi åkte till cafe opera efter många om och men. Vi hade en jätte kul natt. Förutom när vi följde med tre killar hem på en såkallad "efterfest" x) Ajja.2011.11.28

ååhhh, det är så skönt att vara hemma :) Njuter varje sekund! Jag har inte varit hemma sen förra måndagen eftersom jag har jobbat och vart med Jakob. Fast nu när jag är hemma så saknar jag Jakob, vilket elände det är :/ Ajja.
Idag har jag varit i Linköping och köpt en ny töjning. En handgjord i trä :) mycket fin tycker jag. Jag kollade även efter annat på stan men jag hittade ingenting som vanligt. Jag hittar aldrig något som jag vill ha längre :( Så tråkigt :(
En sak som gör mig rätt irriterad är att jag inte kan blogga från mobilen :/ Det liksom fungerar bara inte och jag förstår inte varför.. när jag provar från en annan blogg funkar det utmärkt. Ack!Trevlig helg :)

Har haft en bra helg :) Träffade Jonna på dagen, vi gick på stan.. men jag hittade inget som vanligt. Jakob och jag var på fest hos Isak på kvällen. Jag var inte så jätte pepp men det var relativt kul ändå... dom drack ut en öl bong xD hihi såg lite smått as roligt ut ;D

Sen i Lördags tog vi det mest lugnt. Jakobs bror och två vänner till honom hade förfest hemma hos Jakob sen drog dom till krogen och då myste vi och kollade på film.. om jag inte minns fel ? :o

I Söndags lagade vi mat osv tillsammans och sen på kvällen åkte vi till glada gatan, där klädde vi julgran, åt julmat, drack glögg och spelade fiskspelet osv.. mycket trevligt :)

Och så har jag fått sån otrolig träningsvärk x) ajajajaj...aj!

2011-11-07

Åhh fyfan! Jag blev så stupfull i Lördags och mådde inte alls bra :O Jag talade tydligen värmländska?:/ Och gjorde massor med konstiga saker som jag knappt minns och jag helst vill glömma bort. Mådde heller inte bra när jag vakna på Söndags morgonen! Spydde typ hela dagen och mådde skit. Idag känner jag mig inte heller speciellt kry :/ Mår som en kratta, men har ändå städat mitt rum och fixat med papper osv :) känns skönt att ha de gjort. Jag har så mycket saker som bara ligger! Skulle vilja bli av med massor med kläder smycken och sånt som bara ligger och tar plats. Jag är så knäpp för jag köper smycken men jag VET lika väl varje gång att jag kommer inte använda det för jag använder nästan aldrig smycken.. inte oäkta iaf. Jag vill inte vara någon materialist.

Trappan ikväll :)

Ikväll ska Jag, Jonna, Karin, My och Emelie till Trappan :) Ska bli väldigt kul, har ju inte varit ute på krogen på evigheter känns det som.

2011.11.01

Igår och idag har jag jobbat eftermiddag. Det har gått ganska jätte dåligt vissa stunder då man känner för att bara släppa allt och gå där ifrån, men det skulle jag ju aldrig göra såklart! Jag var även själv de sista två timmarna och det är lite extra jobbigt. Jag såg att jag hade fått en blåsa under foten :/ Så går det när man jobbar hårt x) Imorgon ska jag träffa Jonna och sen träffa Jakobii. Vi kanske ska till badhuset :D yeeey! Sen på torsdag ska Amelia, Pappa och jag ut och fiska :) Det ska bli mycket trevligt.


Såhär sur blev jag när ja såg min onda blåsa! Borde be om ursäkt för den grisfula bilden men det tänker jag inte göra mohahaha. Jag kommer säkerligen ångra att jag la upp en så ful bild i morgon men nu är jag för trött för att bry mig :)


RSS 2.0