Wondertime

Jag är liksom as kass på att blogga :O

Idag har jag träffat min jobbcoatch. Efter de åkte jag till Madelene :) Vi käkade mat och såg på film.

Igår var jag med Jakobii, vi satte ihop tavlan som jakob fick utav mig. Den är hur fin som helst om man frågar mig x) Sedan åkte vi och handla mat på Maxi. Resten utav kvällen tog vi det bara lugnt :)


Snart dax att klippa håret igen! Växer lite för fort.


13 Oktober

När Jakob skulle börja jobba åkte jag hem till pappa och fortsatte sova där :D Sov till halv 3. Sen åt jag lite frukost och sen åkte jag ner och träffade Jonna på stan. Vi kollade på en sak sen gick vi och hämtade ut min gamla mobil som vart på lagning :) Sedan åkte jag hem och lagade mat till familjen :) Känner mig oerhört duktig när jag skriver det här x) hih

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting speciellt på datorn ;)
Godnatt


12 Oktober

Idag var jag hemma och slappa på dagen. Åkte sedan in till stan och köpte mat på donken. Då råkade jag träffa Z av en slump. Han höll mig sällskap när jag åt :) Åkte sedan hem till far min. Skojja lite med Amelia och var sådär jätte oseriös. Sedan kastade vi ballong till varandra... mycket rolig lek x) synd bara att ballongen gick sönder :(
Åkte sedan ner till Jakob och kollade på filmen Rango och sen såg vi true blood. Vi somnade rätt sent.


I ♥ you

Idag var jag en sväng på stan för jag måste hitta någon present till Jakob för han fyller snart :) Vet nog på ett ungefär vad jag ska köpa nu tror ja iaf... Åkte sedan hem och gjorde ingenting. Imorgon ska jag städa och fixa med arbetsgivarintyg och blablabla tråkigt shiiit.


Idag har Jakob och jag varit tillsammans i 4 månader ♥


 


Skräckslagen


NÖRD SAMLAREJag samlar på dessa mynt..hur fjantigt är inte det på en skala x)
Jag blir överlycklig få fort jag ser att någon fått ett sånt mynt.. snor det direkt :p


We Own the Sky

Söndag: Vaknade BAKIS som fan! fast jag bara drack 2 cider och en drink :/ mycket konstigt. Åkte hem till min far vid halv tre för vi skulle äta middag där vid kl 16. Det var mycket god mat. Grillad kyckling sötpotatis och mangosås.

Lördag: Jag skulle följt med Jonna till emelie osv.. men blev inte så. Jakob och jag gick istället och träffade Jonna, Bubba och Marcus på Världens. Var mycket trevligt. Sen gick vi hem och sov :)

Fredag: Minns inte riktigt vad jag gjorde i fredag :o Var med jakobii och såå..Uschhhh........!USCH. Mitt rum ser ut som något skrotupplag. Massa bråte överallt. Måste nog faktiskt ta och städa!

What A Pleasure

Igår var jag hos min jobbcoatch. Det gick bra. Sen gick jag lite på stan och vänta på att Jonna skulle sluta skolan. i gick sedan och käka sen till Komvux och pratade med någon trevlig kvinna. Sedan hjälpte jag Jonna med ett historia arbete. Åkte sedan hem till min far och byggde ihop en sko grej. Gick sådär eftersom dom skickat med en fel del ? :/ Åkte sedan ner till Jakob. Vi såg på en film och jag bröt mot mitt godislöfte (a)

Idag gick jag lite snabbt på stan och köpte ett staffi och några penslar färg m.m. Får nu se hur detta går x)
Har ritat klart två skisser så nu är det bara att börja måla.

Ska strax gå och duscha för jag fryser ju knäna av mig ;)Lite musikMin favorit!


NU SÄNGEN !
Godnatt.

On my way home


Tog en bild när jag var på väg hem imorse. Bilden är tagen med mobilen, så det är inte bästa kvaliten men tycker att den blev rätt fin ändå :)


Things will never be the same again.

Lördag: Jobbade 13:00 - 01:00.

Söndag: Var med Jakob :) Vi tog det mest lugnt och åt godis :D

Måndag: Idag har jag målat en vägg och lyssnat på musik... har inte gjort något mer vettigt ;)
RSS 2.0