23 Aril 2012

GAAAAH, vad skönt att ha jobbat klart en hel vecka i streck!
Jakob och jag skickade in ansökningarna till en folkhögskola i Karlskoga i morse. Vi får väl se hur det blir nu. Hittar inte mina betyg... har letat som en tok men hittade betygen från grundskolan? Konstigt.
Nu ligger jag i sängen och slappar, är lite trött så kanske ska vila ett litet tag :)
Har inget mer att berätta!
Ciao

21 April 2012

Min mejl har tydligen spärrats för jag hade virus eller något. Men ofta dom bara stänger ner den utan att höra av sig? Skit svårt att hitta på deras dåliga sida så man får ju knappt tag på dom heller. Har ju massor med saker som jag behöver på min mejl :( Nu har jag iaf gjort en ny på ett annat ställe än hotmail för det suger balle! Kom hem från jobbet för ett tag sedan är ganska seg.. ska jobba imorgon också kl 06-18.

12:e April 2012

Idag har jag varit hos min far en sväng sov till två sen åkte jag ner till stan och träffade Jonna. VI gick lite på stan sen gick vi och käka. Sen åkte jag hem till min far igen och väntade på att mamma skulle hämta mig. I väntans tider satt Amelia o jag och kollade på Instagram och på filmen "Se upp för dårarna" som gick på tv. Mamma hämtade mig strax efter kl 22. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova så att jag är pigg imorgon och försöka vänta på dygnet för jag ska ju jobba förmiddag nästa vecka!

Ciao
GODNATT


INGET INTERNET !

Jag har inte haft något internet här hemma så jag har inte kunnat uppdatera på ett tag. Jäkla grannar som ska hålla på att gräva i marken och förstöra för oss x) Dumma blogg appen fungerar ju inte heller!

Ajja. Jag har jobbat natt nu inatt och ska jobba natt idag också. Imorgon ska jag duscha Zack om Mats lämnar honom hemma här. Och så ska jag antagligen sova. Jag ska jobba hela nästa vecka 06-14. Kommer nog bli en tuff vecka... visst att gå upp tidigt i veckan men på helgen vill man ju sova ut :) MEN ICKE!

Nu ska jag gå ner och kolla på Top Model :)KissebebisenDen här lilla sötnosen ska bo hos oss nu en tid framöver, vi får hålla tummarna för att det går som det ska :)


Hur mycket tyger som helst.

Igår efter att jag vart hos tandläkaren två gånger åkte jag till Söderköping. Gick till en tyg affär och kollade lite efter tyger som jag vill använda till det som jag vill sy. Sen åkte jag hem och sov för jag var jätte seg och trött.


RSS 2.0