29:e februari 2012

Kollade nyss klart på Top Model. Ska strax gå och duscha sen kolla på OC. Sen ska jag till Jakob, vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. På torsdag och fredag ska jag jobba 14-22. På lördag är jag ledig sen ska jag jobba tolv timmars pass på söndag och 22-06 måndag och tisdag. Så det blev rätt mycket jobb nu! Men det är rätt skönt att ha något att göra och inte bara sitta hemma och glo medans alla andra jobbar -_-


Ritar


Har ritat lite idag i brist på annat att göra. Är dock inte riktigt klar ännu men det börjar ta sig. Var väldigt länge sen jag ritade något. Med tanke på att jag bara hade en trubbig penna att rita med så är jag relativt nöjd ändå.


Hundfjället

I torsdags åkte jag med Jakobs familj till Hundfjället. Det har varit väldigt intressant att åka skidor för första gången i mitt liv OCH jag kan väl säga att det gick sådär! Jag har ramlat massor med gånger så jag var helt öm i mina knän. Jag har också tvingats att åka ner för jätte läskiga backar eftersom det inte fanns någon annan väg ner? Men jag klarade att åka ner för trollbacken utan att dö och det känns ju bra. Jag gillade trollbacken, min favorit backe. Den var så mysig med alla trollen.
Jag tror att det finns riktiga troll i skogen faktiskt...

Vi var även på ett äventyrsbad. Vi blev hasslade! Vi betalade 160:- per person i inträde. Sen gick vi in i en spa del och då var vi tvungna att betala 90:- till när vi gick ut tydligen! Hur sjukt som helst. Men vad ska man göra? Det var bara att punga upp pengarna till den lagom tjuriga kassörskan. Men för övrigt var det kul på badhuset.

Vi kom hem igår, både Jakobo och jag var jätte trötta.. vi åt donken sen somnade jag framför tv:n.


Nyvaken

Då har man precis vaknat efter ett tolvtimmar natt pass. Känns mycket skönt att ha det avklarat! Nu ska jag äta frukost och sen ska jag städa mitt rum.


Little Sister

Igår hade jag inte så mycket att göra på förmiddagen så jag bestämde mig för att klippa två tröjor till linnen som jag har tänkt att jag ska göra i cirka 1 år xD Nu blev det äntligen av. Tycker att dom blev helt okej måste bara sy lite runt halsen på den första tröjan så kommer det bli perfa! Hämtade sedan Amelkamel från skolan. OCH efter att vi käkat och kollat på OC hämtade Jakob mig (:


Undercover Martyn

Måndag: Jobbade 06-14. Efter jobbet åkte jag till Federal och tog bort mina dermals :) Känns lite tomt utan dom nu :/ Kanske gör en ny om jag kommer på ett bättre ställe. Sen åkte jag till ingelsta och kollade praktik. Åkte sedan in till stan och fikade med Jonna :) Åkte sedan hem och sov hos pappa. Flora kom och sov hos mig nere i källaren vilket var mysigt med  lite sällskap! Men runt tolv på natten ställer hon sig upp och börjar skälla jätte mycket och morra med en jätte fast blick mot dörren. Det var ju ingenting där? Jag blev jätte rädd eftersom jag tror på spöken, så jag gick och la mig i soffan där uppe. Sov inte alls bra den natten...men upp och hoppa skulle jag halv 5.

Tisdag: Jobbade 06-14. Efter jobbet åkte jag hem till min far och duschade sen träffade jag Jakob :) Det var alla hjärtans dag så jag fick choklad och ett jätte gulligt kort av Jakob :) Jag var så himla trött den kvällen så vi sov ganska tidigt. Jag sov som en stock! 

Onsdag: Jobbade 06-14. Åkte sedan hem till mami :) Var rätt skönt att få komma hem.. fast det känns väldigt tomt utan min bebiiiis :'( Mamma och jag gjorde bacon och stekt ägg och mackor på kvällen... vi är små tjockisar vi ;D Sen gick jag upp och la mig vid halv tio för jag var jätte trött i kroppen efter de här jobb dagarna!När man inte har så mycket att göra på jobbet kan man ju fördriva tiden med att rita x)
På den andra bilden vill jag bara berätta att det är ett skruvhål vid en dörr :O
 Men ändå sjukt att någon ens tänkt att det ser ut som ett Glory hole? xD lol^^


It Never Stops


Jag kan inte bestämma mig om jag ska ha långt eller kort hår. Så himla svårt!


Tisdag 7 Februari

Idag har jag varit hemma hos min far på förmiddagen, runt 14:20 hämtade jag Amelia från skolan sen åkte vi hem och gjorde mat och kollade på tv :) Sen kom pappa hem och skjutsade hem mig till mamma. När jag kom hem var jag rätt duktig! Jag gick nämligen in på arbetsförmedlingens hemsida och sökte ganska många jobb OCH jag betalade en räkning OCH jag fixade lite andra saker x) Känns väldigt skönt att göra sånt som jag annars samlar på hög! Imorgon tänkte jag åka till ungdomsmottagningen och kolla om jag kan få p-stav...vore skönt att inte behöva tänka på några piller varje dag eller ringar att byta eller allt vad det nu finns att välja mellan. Sen ska jag in till stan och kolla runt efter praktikplats SEN ska jag träffa Jakob :)

4:e Februari 2012

Jobbade i torsdags och igår 14 - 22. Pappa kom hem igår :) Jag fick en parfym, klocka, 4 nagellack, armband och två tröjor. Provade ett av nagellacken förut, jag tycker väldigt mycket om det. Kanske lägger upp bilder senare om jag orkar.

Tandläkaren

I måndags var jag hos tandläkaren. Det gick rätt bra! Fick veta att dom ska ta bort tandställningen i April. Dock vet jag inte riktigt om jag är så nöjd med tänderna ännu..

Jag har inte så mycket att skriva... jag gör inte så mycket om dagarna nu när jag tar hand om hundarna. Dessutom är jag lite små sjuk, ont i halsen, hostig och snorig :/  


RSS 2.0