Undercover Martyn

Måndag: Jobbade 06-14. Efter jobbet åkte jag till Federal och tog bort mina dermals :) Känns lite tomt utan dom nu :/ Kanske gör en ny om jag kommer på ett bättre ställe. Sen åkte jag till ingelsta och kollade praktik. Åkte sedan in till stan och fikade med Jonna :) Åkte sedan hem och sov hos pappa. Flora kom och sov hos mig nere i källaren vilket var mysigt med  lite sällskap! Men runt tolv på natten ställer hon sig upp och börjar skälla jätte mycket och morra med en jätte fast blick mot dörren. Det var ju ingenting där? Jag blev jätte rädd eftersom jag tror på spöken, så jag gick och la mig i soffan där uppe. Sov inte alls bra den natten...men upp och hoppa skulle jag halv 5.

Tisdag: Jobbade 06-14. Efter jobbet åkte jag hem till min far och duschade sen träffade jag Jakob :) Det var alla hjärtans dag så jag fick choklad och ett jätte gulligt kort av Jakob :) Jag var så himla trött den kvällen så vi sov ganska tidigt. Jag sov som en stock! 

Onsdag: Jobbade 06-14. Åkte sedan hem till mami :) Var rätt skönt att få komma hem.. fast det känns väldigt tomt utan min bebiiiis :'( Mamma och jag gjorde bacon och stekt ägg och mackor på kvällen... vi är små tjockisar vi ;D Sen gick jag upp och la mig vid halv tio för jag var jätte trött i kroppen efter de här jobb dagarna!När man inte har så mycket att göra på jobbet kan man ju fördriva tiden med att rita x)
På den andra bilden vill jag bara berätta att det är ett skruvhål vid en dörr :O
 Men ändå sjukt att någon ens tänkt att det ser ut som ett Glory hole? xD lol^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0