1¨7^65'+0(/&5?3€/¤"!45+1

USch jag vaknade 06:20 imorse av att jag hade jätte ont i halsen och jag har inte kunnat somna om än. Jag sitter istället här och kollar runt lite på saker som jag vill sy, då min dator fuckar up totalt :O Den skriver siffror och tecken istället för bokstäver? Som tur var löste jag det till slut. Nu ska jag nog försöka sova lite... vill ju vara utvilad ikväll när jag ska träffa jakob så jag inte somnar framför tv:n klockan jätte tidigt.


Rida rida POLLE :)

Idag åt jag jätte fetto frukost nämligen bacon och ägg :O Känner mig lite lagom fettig sådär x)
Senare ska jag träffa Madelene för jag ska få rida på hennes "lilla" HÄST :D Vi får se hur det går! Nu tänkte jag gå ner och klippa i en skjorta och se om det blir något vettigt av det :)

Ciao


Pärlor


Jag har tråkigt!
Funderar på att gå och lägga mig i brist på annat att göra.
Jag har varit lite duktig idag för jag har nämligen sökt sommarjobb. Dock tror jag att det redan är för sent.


EVRYONE - MILLIONS

Lägger ut en bra låt innan jag beger mig till bussen!


Flätor


crazy blue


Jag vill att mitt hår ska växa ut och bli exakt såhär långt och bli exakt så tovigt och tjockt som det var då.
Mitt hår blev helt annorlunda sen jag klippte mig?


Krogen i Linköping.

Vi var som sagt ute i Linköping i helgen. Det var roligt till en början.. vi dansade mycket. Men så började man nyktra till och önskade att man låg i sängen och myste till en film med min biibiii istället för att vara bland massa onyktra folk. Jakob kom och hämtade oss runt kvart i tre, sedan åkte vi hem till honom och sov.

Vaknade dock jätte illa mående, tog en dusch sen blev det lite bättre sov till ett på dagen. Sen vaknade vi och åt sen gick vi och sov igen och sen höll vi på och sov lite till och från hela dagen x)
Utgång i Linköping!

Ikväll ska Jonna, Sara och jag ut i Linköping :)
Hoppas att det blir bättre än förra gången!

On my way back home!


2012-03-06

Igår satte jag in p-staven och jag förstår inte hur folk kan säga att det gör ont? :O
Jag sov bara cirka 4 timmar totalt den dagen sen var det dags att jobba men det gick förvånansvärt bra trotts att jag var sjukt trött. Nu har jag bara en natt kvar sen har jag inget mer jobb vad jag vet än så länge :)


Kycklingtallrik från Vi&Ni. Det är den godaste jag ätit :)Bilder från Hundfjället
Några rätt kassa mobilkamera bilder från Hundfjället :)
Jakob vänder bort huvudet på bilden men han får vara med ändå. Och angående bilden på mig så vände jag bort huvudet precis så det är därför jag ser så jävla sur ut! Jag var inte det då iaf. Snygging hjälmen på såklart också !


Hey YOU

Har jobbat klart två eftermiddagar nu! Har bara nätterna kvar. På måndag ska jag till ungdomsmottagningen 11:30 och sätta in en p-stav. Kommer nog vara jätte trött då eftersom jag slutar 06:00 på morgonen!

Nu ska jag gå och duscha.
Hejdå!

Min über snygga t-shirt!What A Pleasure

Härligt att vi börjar röra oss mot ljusare tider :)


RSS 2.0